Skip to main content

Valfläsk och bruna skrönor!

Inled året med en skrattfest på Härnösandsteatern. Det blir som vanligt en humorfylld kavalkad med återblickar på året som gått Lokalt, nationellt och globalt. Satir, sång, musik och skratt i kubik. Litet nya talanger på scenen ökar dynamiken och med tanke på var mycket fokus varit koncentrerat året som varit är temat självklart: Välkommen på Valfläsk och bruna skrönor!

Medverkande är bla Lars T Johansson, Jens Nilsson, Maria Büstedt Svanholm, Tony Könberg, Sandra Näslund, Susanne Johnsson och BH-bandet.

 

OM MITTREVYN
Mittrevyn startades 2005 av Lars T Johansson med Tonhallen i Sundsvall som spelplats. Bakom revytexterna stod Ordförrådet: Leif Mattisson och Nils-Gunnar Nilsson, hjärnorna bakom Ullångerrevyn. Tycke uppstod och från 2006 har herrarna Johansson, Mattisson och Nilsson skapat stora publik- och kritikerframgångar med Mittrevyn som de producerat tillsammans. På Kramfors Folkets Park under några år. Sedan på Härnösands Teater. Och med ambitionen att vara en länsrevy med hela Norrland som upptagningsområde.

 

Fritextsökning

Dagsprogram

  • På Hotell Höga Kusten avnjuter vi dagens lunch med panoramavy över bron och den vackra Ångermanälven. Mätta och belåtna är vi redo för skrattfest. Kl 15.00 är vi på plats i Härnösand och föreställningen kan börja. Efter många skratt och en paus slutar revyn runt 17:30 och vi rullar hemåt i vinterkvällen.

  • Avbokningsvillkor

    Fri avbokning fram till 40 dagar före avresa. Därefter 500:- i avbokningskostnad fram till 10 dagar före.
    Vid 10 dagar eller mindre kvar blir kostnaden 100%.

Karta

Resekalender
15/1Cinderellafrån 790:-
26/1Reseträff på Wasalinefrån 950:-
28/1Iggesundsrevynfrån 2 680:-
10/3Hairfrån 4 080:-
24/3Ishotellet i Jukkasjärvifrån 4 880:-
Kontakta oss