Skip to main content

Sommarteater i Skellefteå

Västerbottensteatern ger årets sommarteater, Wendy & Peter Pan i vackra Medelforsparken.
Dessutom får vi en guidad visning av Sara Kulturhus.

En nyskriven musikalföreställning för alla åldrar, fritt bearbetad efter Barries klassiska äventyr om landet Ingenstans. Wendy är mitt i en frigörelse från barndomshemmet. Hon känner sig instängd och längtar efter gemenskap. Wendys sätt att hantera sin familjesituation med att ta hand om sina mindre syskon är att underhålla dem med historier om den trotsiga figuren Peter Pan som säger sig aldrig kunna bli vuxen. Trots gemenskapen med de yngre syskonen söker Wendy häftigare utmaningar och de oroliga föräldrarna är besvärade av hennes nattliga promenader och försöker hindra henne från att umgås med ungdomsgänget som hänger på deras gata. En kväll när Wendy ser efter syskonen får den spännande fantasivärld de fyller sitt liv med plötsligt liv. Tillsammans med den flygande Peter Pan kastas de in i en omtumlande resa på liv och död.

Innan föreställningen får vi en guidad visning av Sara Kulturhus.

Välkommen till sommarens teateräventyr!

 

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Program

    På vår väg till Skellefteå serveras det kaffe och macka från vårt busscafé. Framme i Skellefteå får vi en guidad visning av Sara Kulturhus innan vi fortsätter till Medelforsparken och teatern som börjar 15:00. Efter föreställningen äter vi en tvårätters sommarbuffé på Medelfors Hotell. Åter i Umeå runt 21-21:30.
    OBS! Teatern spelas utomhus, så ta med kläder efter väder!

  • Avbokningsvillkor

    Vid ev avbokning återbetalas ej anmälningsavgiften 400:- = Biljettkostnad. I övrigt fri avbokning fram till 15 dagar före. 14-4 dagar före debiteras 50% av resans pris. Vid avbokning 3 dagar före eller senare är kostnaden 100%.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Umeå Centralstationen 10:30
Sävar Hpl E4 10:50

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
17/7Flera Mer än 81 350:-BokaMer information
Resekalender
3/7Tallinnkryssningfrån 1 590:-
Kontakta oss