Skip to main content

Musikalen Tootsie & Cinderella

Den prisbelönta Broadwaysuccén Tootsie kommer till Oscarsteatern i Stockholm hösten 2022. Robert Gustafsson spelar Tootsie i denna färgsprakande musikalkomedi som är baserad på den Oscarsbelönade filmen med Dustin Hoffman i huvudrollen från 1982. För fem år sedan hade den prisbelönta musikalversionen av Tootsie Broadwaypremiär och nu kommer denna storslagna musikalkomedi till Sverige. Om föreställningen: Den egoistiska och karriärsdrivna Michael Dorseys (Robert Gustafsson) kämpar för ett break som musikalstjärna på Broadway. Michael har talang men saknar hyfs (och självinsikt) vilket ger honom ett välförtjänt dåligt rykte. Efter att ha skällt ut och klagat på allt och alla får han förklarat från sin agent att han bränt alla sina chanser till att någonsin nå sin dröm. Ingen kommer anställa honom!!! Ur desperation, och den bekanta känslan av att alla andra har fel, föds Michaels kvinnliga alterego Dorothy Michaels (även den rollen spelas av Robert Gustafsson). Genombrottet är ett faktum. Men med framgången kommer utmaningar och att utge sig för att vara kvinna visar sig vara allt annat än okomplicerat.
 

Vi börjar resan med en julbordskryssning med Cinderella.

 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Mot Stockholm och Cinderella

  På vår färd ner till Stockholm stannar vi för bussfika och lunch. Kl 17.00 lägger Cinderella ut med sikte på Åland. Vi inkvarteras i högt belägna hytter och njuter sedan av det fantastiska julbordet. Sedan är kvällen din.

  Underhållning:
  Cotton Club Christmas under the Stars - The American songbook med låtar som White Christmas, Jingle Bells, Santa Claus is coming to town, When you wish upon a star osv. Stämningen för tankarna till Las Vegas 60-tal, glamour och lyx. 11 manna bandet Cotton Club förstärkta med gästartist Kayo.

  Partybandet: De Sotos
  Bottega winebar: Chris & Anton

 • Dag 2: Tootsie

  Under förmiddagen äter vi brunch och njuter av en avkopplande dag ombord medans vi kryssar tillbaka till Stockholm. Kl 14.00 går vi i land och åker den korta biten till Clarion Hotell Amaranten, beläget på Kungsholmen. Föreställningen börjar 19.30 på Oscarsteatern. Vår buss kör oss dit och tillbaka.

 • Dag 3: Hemresa

  Vi njuter av en god hotellfrukost innan vi checkar ut och lastar in vårt bagage i bussen. Därefter får du egen tid att utforska huvudstaden. Vår buss möter upp på eftermiddagen för hemfärd. Åter i Umeå runt midnatt.

 • Avbokningsvillkor

  Vid ev. avbokning återbetalas ej anm.avg = kostnad för teaterbiljett. I övrigt fri avbokning fram till 30 dagar före. 30-14 dagar före debiteras 500:- utöver anmälningsavgiften, Vid avbokning 3 dagar före eller senare är kostnaden 100%

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Umeå Centralstationen 05:30
Hörnefors Hpl E4 05:50
Nordmaling Resecentrum 06:10
Husum Hpl E4 06:30
Örnsköldsvik Resecentrum 07:00
Docksta Hpl E4, Marina 07:30
Höga Kusten Hotellet 08:00
Härnösand Gulf 08:50

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
24/11FleraBoende på Tootsie resan43 995:-BokaMer information

Hotell

Övernattning dag 1 - 2

Viking Cinderella
Hytterna är utrustade med handdukar, dusch och toalett. Med Lind Tour bor du alltid högt upp, från däck 6-10. Välsorterad taxfree Spa-avdelning med jacuzzi, ångbastu, kallvak, pool, bastu och hälsobar...

Övernattning dag 2 - 3

Clarion Hotell Amaranten
På Clarion Hotel Amaranten möter du ett boutiquehotell i storformat med spännande design influerad av 60-talsflärd. Hotellet ligger i centrala Stockholm i omtyckta stadsdelen Kungsholmen med närhet ti...
Resekalender
25/9Almunecar, Andalusienfrån 15 780:-
Kontakta oss