Skip to main content

Våra resor

Vi erbjuder ett varierande utbud av både korta och långa resor, till när och fjärran. Vårt mål är att ge dig en upplevelse som blir ett minne för livet, oavsett om du åker på en kort dagsutflykt eller en längre Europaresa. Allt tillsammans med trygga, kunniga reseledare och chaufförer och naturligtvis trevliga resenärer. 

Här uppdaterar kontinentuerligt med nya resor så håll ett öga på våra resor.

Med över 20 år i branschen har vi byggt upp ett bra kontaktnät och vet vad som är viktigt för en lyckad resa. Vi ser fram emot att få hjälpa dig, din förening, företag med ert nästa reseäventyr.

Vi ställer givetvis resegarantier hos Kammarkollegiet.  

Fritextsökning
Dagsresor

Dagsresor

Välkommen med på en intressanta och trevlig dagsresa i vårt närområde. Här uppdaterar vi med nya dagsturer under våren. Så håll utkik.

Kryssningar

Kryssningar

Kasta loss från vardagen och följ med på en trevlig kryssning till Tallinn, Helsingfors, Gotland eller på en nöjeskryssnng med Cinderella. Livet är att resa!

Europa

Europa

Vi erbjuder spännande Europaresor med flyg & buss. Allt paketerat med boende, utflykter, transporter och reseledare. Det är bekvämt att resa med oss och naturligtvis har vi ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.

Sverige & Norden

Sverige & Norden

Ibland ligger äventyret endast bakom husknuten. Det finns mycket att upptäcka i vårt vackra land och grannländer. Vackra vyer, kultur och många välkända sevärdheter. Allt bekvämt paketerat med boende, upplevelser, transporter, lokalguider och reseledare...

Teater och nöjesresor

Teater och nöjesresor

Sätt guldkant på tillvaron med sång, musik och dans, roliga revyer, teaterföreställningar och shower.

Spa resor

Spa resor

Njut och må gott på Härmä Spa - det är du värd! Wasalines nya färja Aurora Botnia tar dig snabbt över Kvarken och sedan återstår endast sju mils bussresa så är du framme. Här varvar vi dagarna med avslappnande behandlingar, bastu, motion, god mat och en utflykt till Finlands Ullared - Kyläkauppa, Tu...

Vandringsresor

Vandringsresor

Det är inte svårt att förstå varför dessa resor blivit så populära. Att vandra är som balsam för både kropp och själ och att vandra i grupp ger en härlig gemenskap och ett trevligt sätt att uppleva nya platser på.Det är inte svårt att förstå varför dessa resor blivit så populära. Att vandra är som b...

Resekalender
5/6Tallinnkryssningfrån 1 370:-
28/6Visbykryssning med Cinderellafrån 4 080:-
3/7Tallinnkryssningfrån 1 590:-
7/7Berättelsernas Burträskfrån 950:-
10/7Lilla Museiturenfrån 950:-
Kontakta oss
Adress:
Lind Tour
Byvägen 17
913 42 OBBOLA